Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Salsnes-suodattimet

Salsnes Filter AS:n suodattimet ovat vaihtoehto perinteiselle, laskeutusaltaisiin ja kemikaalien käyttöön perustuvalle jätevesien esikäsittelylle. Suodattimet täyttävät EU-normit.

Salsnes-suodatusjärjestelmä erottelee partikkelit jätevedestä yhdistämällä kiintoaineen erottelun, kuivatuksen ja veden poiston samaan laitteeseen. Suodatuksen tuloksena syntyy entistä vähemmän ja kuivempaa lietettä. Tehokkaasti talteenotettu kiintoaines voidaan käyttää esim. energiantuotantoon. Salsnes-suodatusjärjestelmä voi korvata kokonaan perinteisen jäteveden esikäsittelyn.

Salsnes-suodattimen tilantarve on erittäin pieni ja täysin automatisoitu suodatin vaatii vähän huoltoa. Yhteen suodatinmoduuliin voidaan yhdistää 12 suodatinta, ja moduuleja voidaan rakentaa tarvittava määrä.

Suodattimen hankintahinta on 30 – 60 % alempi ja elinkaarikustannukset merkittävästi pienemmät kuin muiden esikäsittelylaitosten. Se vähentää myös lietteen käsittelystä, kuljetuksesta ja hävittämisestä aiheutuvia kustannuksia merkittävästi.

Salsnes-suodatinjärjestelmiä on käytössä kaikkialla maailmassa niin kunnallisissa jätevesilaitoksissa kuin haastavissa teollisuuden kiintoaineen erotuskohteissakin. Menetelmää käytetään myös esim. elintarvike- ja paperiteollisuudessa, kalankasvattomoissa ja risteilyaluksilla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.