Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

CompAir Ultima U75 - U160 öljyttömät ruuvikompressorit

Kompressorin tuotto 6,7 - 23,3 m³/min

CompAirin Ultima-sarjan kompressorit tuottavat puhdasta, öljytöntä ja silikonivapaata paineilmaa kriittisiin paineilmakohteisiin.

Tuotettu paineilma täyttää korkeimmat laatuvaatimukset: ISO 8573-1 class 0 (2010) vaatimukset. Ne ovat paras valinta vaativiin öljyttömiin kohteisiin elintarvike-, juoma-, lääke-, elektroniikka- ja autoteollisuudessa.

Ultima-kompressorisarjan ainutlaatuinen patentoitu ratkaisu perustuu 2-vaiheiseen puristukseen, jossa kumpaakin vaihetta käyttää  kestomagneettimoottori. Näin ollen vaihdelaatikkoa ei tarvita. Puristusvaiheiden pyörimisnopeudet säädetään erikseen läpi koko säätöalueen, jolloin ruuvielementtien puristussuhde pidetään aina optimaalisena. Näin saavutetaan aina paras hyötysuhde riippumatta tarvittavasta tuottopaineesta tai paineilman tilavuusvirrasta.

Ultima käyttää tyhjäkäynnillä 45 % vähemmän energiaa kuin perinteiset kaksivaiheiset kompressorit, esim. 160 kW kompressori käyttää tyhjäkäynnillä vain 8 kW. Ilmapään erikoispinnoite takaa parhaan hyötysuhteen sekä suojaa kompressoria koko elinkaaren ajan.

Asentaminen on yksinkertaista: suljetun vesijärjestelmänsä ansiosta Ultima ei tarvitse sisäiseen jäähdytykseen ilmaa eli jäähdytysilmaa ei tarvitse kanavoida. Kompressorin tilantarve on keskimäärin 3,4 m³ pienempi (37 % vähemmän lattia-alaa) kuin perinteisillä kaksivaiheisilla öljyttömillä kompressoreilla. Asennus on siis helppo tehdä ahtaisiinkin tiloihin.

Kompressori on hiljainen, joten se voidaan asentaa myös työtiloihin; esim. 160 kW kompressorin melutaso on vain 69 dB(A).

Delcos XXL kompressorin ohjaus, kosketusnäyttö

Delcos XXL:n 8-tuumainen suuren resoluution kosketusnäyttö tekee ohjauksesta erittäin käyttäjäystävällisen ja selkeän. Kaikki toiminnot on järjestetty selkeästi viiteen päävalikkoon. Monikielinen Delcos XXL -ohjaus takaa luotettavan käytön ja suojaa investointia valvomalla käyttöparametreja jatkuvasti. Tämä on käyttökustannusten vähentämisen edellytys.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Jani Sinkkonen

MyyntiPaineilma0105504278
jani.sinkkonen@sarlin.com