Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Tekninen myyntipäällikkö, konenäkö

Oletko ratkaisumyynnistä sekä uuden liiketoiminnan kasvattamisesta innostuva konenäköratkaisujen ammattilainen? Tule kirjoittamaan seuraava luku Sarlinin kasvutarinaan konenäköratkaisujen parissa. Haemme konenäköratkaisuista aiempaa kokemusta omaavaa tavoitteellista, suunnitelmallista ja ratkaisukeskeistä myyntipäällikköä osaksi automaatioliiketoiminta-alueen innostunutta myyntitiimiä. Tehtävä on organisaatiossa uusi ja tarjoaa näin ollen hienon mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Sarlinin kasvuun konenäköratkaisujen kautta. Muiden liiketoimintojemme vahvat asiakassuhteet, mm. koneenrakentajien, tuotannon ja […]
Lue lisää

Oletko ratkaisumyynnistä sekä uuden liiketoiminnan kasvattamisesta innostuva konenäköratkaisujen ammattilainen? Tule kirjoittamaan seuraava luku Sarlinin kasvutarinaan konenäköratkaisujen parissa.

Haemme konenäköratkaisuista aiempaa kokemusta omaavaa tavoitteellista, suunnitelmallista ja ratkaisukeskeistä myyntipäällikköä osaksi automaatioliiketoiminta-alueen innostunutta myyntitiimiä. Tehtävä on organisaatiossa uusi ja tarjoaa näin ollen hienon mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Sarlinin kasvuun konenäköratkaisujen kautta. Muiden liiketoimintojemme vahvat asiakassuhteet, mm. koneenrakentajien, tuotannon ja prosessiteollisuuden parissa tarjoavat sinulle runsaasti potentiaalia syventää yhteistyötä koskemaan myös konenäköratkaisut, minkä lisäksi osaavana ja aktiivisena verkostoitujana sinulla on luontainen kyky ja halu kokonaan uusien asiakassuhteiden rakentamiseen.

Myyntipäällikkönä

Rakennat kokonaan uusia asiakkuuksia sekä syvennät yhteistyötä olemassa olevien, mm. koneenrakentamisen, tuotannon ja prosessiteollisuuden parissa toimivien asiakkaiden kanssa. Sinulla on kyky keskustella asiantuntijaroolissa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien, kuten tuotehallinnan, hankinnan, huollon ja ylläpidon sekä edustamiemme päämiesten kanssa. Raportoit tehtävässäsi automaatioliiketoiminnan tuotelinjajohtajalle.

Odotamme sinulta

 • Kykyä ja halua uusasiakashankintaan ja pitkäjänteiseen ratkaisumyyntiin
 • Tehtävään soveltuvaa, esimerkiksi kaupallista tai teknistä koulutusta, sekä kaupallista ajattelutapaa
 • Aiempaa kokemusta konenäköratkaisuista, esimerkiksi niiden myynnin tai teknisen tuen parista, sekä osaamista perustason käyttöönottojen ja konfiguraatioiden toteutukseen
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Sarlin tarjoaa sinulle

 • Laadukkaat sekä markkinassa kilpailukykyiset ratkaisut ja tuotteet
 • Merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn vakavaraisessa ja kansainvälisillä markkinoilla toimivassa teknologiayrityksessä
 • Kehittymisen mahdollisuuksia urasi eri vaiheisiin
 • Perheyrityksen välittömän ilmapiirin ja mukavat työtoverit – meitä on noin 100.
 • Kannustavan palkkauksen ja kattavat edut, mm. vapaa autoetu
 • Vaikuttamisen mahdollisuuksia ja uuden oppimista

Sijaintipaikkasi voi oman matkustusvalmiutesi puitteissa olla missä päin Suomea tahansa, tehtävän edellyttäessä aktiivista vaikuttamista paikan päällä asiakkaiden luona.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 17.9.2023 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17717. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sami Nykänen, puh. 040 156 3663.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.