Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Talousjohtaja

Oletko valmentavan johtamistyylin talousjohtaja? – tule osaksi Sarlinin tiimiä. Etsimme energistä talousjohtajaa kokonaisvaltaiseen rooliin Sarlinille. Olet toimitusjohtajamme ja johtoryhmän keskeinen yhteistyökumppani, ja sinulla on nälkää olla mukana kehittämässä liiketoimintaamme sekä halua kehittyä myös itse jatkuvasti työssäsi. Olet jo kannuksesi ansainnut talouden ammattilainen. Tiimisi kanssa vastaat taloudesta ja sen päivittäisistä prosesseista, toiminnan seurannasta, budjetoinnista ja raportoinnista. […]
Lue lisää

Oletko valmentavan johtamistyylin talousjohtaja? – tule osaksi Sarlinin tiimiä.

Etsimme energistä talousjohtajaa kokonaisvaltaiseen rooliin Sarlinille. Olet toimitusjohtajamme ja johtoryhmän keskeinen yhteistyökumppani, ja sinulla on nälkää olla mukana kehittämässä liiketoimintaamme sekä halua kehittyä myös itse jatkuvasti työssäsi. Olet jo kannuksesi ansainnut talouden ammattilainen. Tiimisi kanssa vastaat taloudesta ja sen päivittäisistä prosesseista, toiminnan seurannasta, budjetoinnista ja raportoinnista. Ulkoinen laskenta ja palkanlaskenta ovat ulkoistettu palveluntarjoajille. Sinulla on myös tehtäviä konsernin taloudessa ja sitä kautta konsernilaskennassa.

Olet kiinnostunut kehittämään talouden analytiikkaa, järjestelmiämme ja toimintatapojamme. Ennen kaikkea olet osaava valmentaja tiimillesi ja aktiivinen tuki arvojemme, kulttuurimme ja toimintatapojemme eteenpäin viemisessä.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on vankka kokemus talouden johtotehtävistä sekä projektilaskennasta, investointilaskelmista ja riskienhallinnasta. Olet innostunut jatkuvasta parantamisesta ja uuden oppimisesta. Osaat hyödyntää dataa ja kehittää analytiikkaa liiketoiminnan tueksi. Ajattelet strategisesti ja toimit analyyttisesti. Olet kuitenkin käytännönläheinen, eikä sinulta puutu tilannetajua.

Pidät esihenkilötyöstä, olet innostava ja kannustava esimerkki tiimillesi, ja sinut tunnetaan aktiivisesta, yhteistyötaitoisesta ja oma-aloitteisesta asenteestasi. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto (KTM) sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle keskeisen ja vastuullisen roolin Sarlinin vakavaraisessa organisaatiossa. Olemme myös aidosti kiinnostuneita siitä, kuinka voimme auttaa sinua kehittymään ja kasvattamaan osaamistasi. Onnistuaksesi tehtävässä saat toimivat työkalut, osaavan ja asiantuntevan organisaation tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja muut kattavat työsuhde-edut.

Jos tämä kuulostaa sinun tehtävältäsi, lähetä ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoiveesi viitteellä FI-17745 Mercuri Urvalin sivujen kautta (www.mercuriurval.fi) viimeistään sunnuntaina 11.6.2023. Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Mercuri Urvalilta Ari Rantala, puh. 040 822 7042.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.