Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

,

Etsimme nyt HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Miltä kuulostaisi olla osana kasvavaa kaasu- ja energiatekniikan edelläkävijäyritystä? Entä miltä kuulostaisi päästä osaksi huipputiimiä, jossa pääset kasvamaan alan osaajaksi toisia tukevassa ja kannustavassa joukossa? Omaatko työtä pelkäämättömän sekä huolellisen otteen työhön ja olet innokas oppimaan uutta? Entä sopiiko liikkuva työ tilanteeseesi? Mikäli nyökyttelit, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.  Työssäsi pääset vastaamaan erilaisten […]
Lue lisää

Miltä kuulostaisi olla osana kasvavaa kaasu- ja energiatekniikan edelläkävijäyritystä? Entä miltä kuulostaisi päästä osaksi huipputiimiä, jossa pääset kasvamaan alan osaajaksi toisia tukevassa ja kannustavassa joukossa? Omaatko työtä pelkäämättömän sekä huolellisen otteen työhön ja olet innokas oppimaan uutta? Entä sopiiko liikkuva työ tilanteeseesi? Mikäli nyökyttelit, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. 

Työssäsi pääset vastaamaan erilaisten liikennepolttoainejakeluun, energiantuotantoon, ympäristöteknologiaan ja käyttöturvallisuuteen liittyvien bio- ja maakaasulaitteistojen huolloista ja korjauksista. Lisäksi tulet työskentelemään sähköä ja lämpöä tuottavien kaasumoottoreiden parissa. Eduksi työssä katsotaan aikaisempi kokemus huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä, mutta emme odota pitkää tai laajaa kokemusta alalta, vaan perehdytämme ja koulutamme tehtäviin.

Toimipaikkasi sijaitsee Vantaalla, mutta odotamme sinulta matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Työ on liikkuvaa ja huolto- sekä korjaustehtäviä tehdään niin omilla kuin asiakkaidenkin laitoksilla. Töitä tehdään päivätyönä ma-pe.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä osaksi vakavaraista perheyritystä mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän parissa. Pääset kehittymään ja kasvamaan alalla sinua tukevassa ja kannustavassa työympäristössä, jossa pääset loistamaan omilla taidoillasi!

Edellytämme sinulta

 • Teknistä osaamista
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • Kiinnostusta ja innostusta oppia uutta, emme odota pitkää kokemusta alalta
 • Matkustusvalmiutta 50 päivää vuodessa
 • Riittävää englannin kielen taitoa laitevalmistajien teknisen dokumentaation tulkitsemiseksi

Tarjoamme sinulle

 • Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa ja pitkän historian omaavassa perheyhtiössä kasvavalla alalla
 • Kattavan perehdytyksen ja koulutuksen bio- ja maakaasutekniikan huolto- ja korjaustehtäviin
 • Nykyaikaiset työvälineet
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja bonusjärjestelmän
 • Kattavan työterveyshuollon
 • Sekä tärkeimpänä osaavan ja kannustavan tiimin tueksesi

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Anniina Ohranen
Rekrytointikonsultti, StaffPoint Oy
anniina.ohranen@staffpoint.fi

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.