RFID

Turck-logo-130-px.jpg

RFID-saattomuistijärjestelmä teollisuuden vaativiin olosuhteisiin sekä HF- että UHF taajuuksille

Turck BL20 ja BL67 hajautettuihin I/O -sarjoihin liitettävät RFID-moduulit mahdollistavat helpon tavan liittää RFID-tunnistus automaatiojärjestelmään

  • RFID-Turck-300-px.jpgRFID-lukijaa ohjataan suoraan ohjausjärjestelmästä kuin mitä tahansa hajautettua I/O:ta. BL67 on IP67-koteloitu I/O-sarja, jonka käyttölämpötila-alue  on -40...+70 °C.
  • Jokaisessa RFID-moduulissa on kaksi kanavaa lukijoiden liittämiseksi. Samaan moduuliin voidaan liittää sekä HF- että UHF-taajuuksien lukijat. Yhteen väyläohjaimeen voidaan liittää yhteensä 16 lukijaa.
  • Turckin RFID-järjestelmässä lukijan ja moduulin välinen kommunikointi on toteutettu RS485-sarjaliikenteellä ja häiriösuojatut kaapelit varmistavat soveltuvuuden teollisuusympäristöön. Lukijan ja väylämoduulin välinen etäisyys voi olla jopa 100 metriä.
  • Tunnisteissa on valittavana myös korkeita lämpötiloja kestävät erikoismallit aina +210 °C asti sekä suoraan metallipinnoille asennettavat mallit.
  • RFID:n lisäksi molempiin I/O-sarjoihin voidaan liittää digitaaliset ja analogiset tulot/lähdöt, lämpötilatulot ja lisäksi SSI-tulo, PWM-lähtö sekä RS232/485 -moduulit.
  • Väyläohjaimella liityntä voidaan toteuttaa esimerkiksi Profibus-DP, CANOpen sekä EtherCAT -väyliin. Uusimpana lisäyksenä valikoimaan on tullut Multiprotocol-ohjain, jota voidaan käyttää PROFINET IO, EtherNet/IP ja Modbus TCP -väylissä.

Lue lisää Turckin RFID-saattomuistijärjestelmistä.

Teollinen internet, ohjaus- ja näyttötekniikka / yhteyshenkilöt

Teollinen internet, ohjaus- ja näyttötekniikka
Sami Suokas
puh. 010 550 4219
Teollisen internetin ratkaisut, analysointi-, visualisointi- ja tiedonkeruujärjestelmät
Harry Nyqvist
puh. 010 550 4389
Etäyhteysjärjestelmät, tiedonkeruu-, RFID-, näyttö- ja ohjaussovellukset
Timo Kauhanen
puh. 010 550 4377
Älykkäät anturiratkaisut, IO-Link, RFID-järjestelmät ja tiedonsiirtoratkaisut
Lähetä viesti