Uutisia ja tapahtumia

Haemme varaosamyyjää paineilmaosastollemme

14.7.2017


Työpaikkailmoitus 640 x 240 px.png 

Sarlin_blue_RGB_small.jpg 

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä.

Paineilmaosaston liikevaihto on n. 10 milj. euroa ja henkilöstön määrä 35. Paineilman tuottoon tarjolla on markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima. Osasto on edelläkävijä paineilmapalveluiden kehittämisessä ja myös monet pörssiyritykset luottavat sen palveluihin.

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys palkitsi Sarlinin paineilmapalvelut vuoden 2012 ratkaisutoimittaja-palkinnolla. Asiakkaita palvelee maan kattava myynti- ja huoltoverkosto.

 

Haemme nyt vahvistusta paineilmaosastollemme

VARAOSAMYYJÄ

Haemme tehtävään asiakastyöstä nauttivaa, myyntihenkistä ja aktiivista henkilöä. Olet tavoitteellinen ja oppimishaluinen sekä viihdyt hyvin asiakasrajapinnassa. Sinulta löytyy aiempaa kokemusta myyntityöstä sekä kiinnostusta tekniikan alaa kohtaan.

Tehtäviisi kuuluu kompressoreiden ja muiden paineilmalaitteiden varaosien myynti ja tilaustenkäsittely. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse. Tärkeä osa rooliasi on myös lisämyynti Sarlinin olemassa oleville asiakkaille sekä uusien asiakkaiden kontaktointi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta aktiivisesta myyntityöstä. Olet kiinnostunut toimialasta ja haluat oppia lisää tekniikan saralla. Haluat tehdä kaikkesi asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi ja pystyt aktiiviseen lisämyyntiin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, alan parhaat ammattilaiset ja työvälineet tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut. Toimipaikkasi on Vantaalla Kaivokselassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat  klo 13-15 välisenä aikana:

Jiri Viholainen,  puh. 010 550 4549
17.7.-28.7.2017 sekä 14.8.2017 alkaen

Ben Söderling, p. 010 550 4580
14.8.2017 alkaen

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen jiri.viholainen@sarlin.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.