Uutisia ja tapahtumia

Haemme kahta huoltoasentajaa paineilmajärjestelmien kunnossapito- ja asennustehtäviin

27.12.2017

 

 

HUOLTOASENTAJA

paineilmajärjestelmien kunnossapito- ja asennustehtäviin

2 tehtävää: Tornion/Oulun & Kaakkois-Suomen alue


 

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä.  Liikevaihto on n. 30 milj. euroa ja henkilöstön määrä noin 90.

Paineilman tuottoon tarjolla on markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima. Paineilmaosasto on edelläkävijä paineilmapalveluiden kehittämisessä ja myös monet pörssiyritykset luottavat sen palveluihin.
Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys palkitsi Sarlinin paineilmapalvelut vuoden 2012 ratkaisutoimittaja-palkinnolla. Asiakkaita palvelee maan kattava myynti- ja huoltoverkosto.

 

Vahvistamme paineilman huolto-organisaatiotamme ja haemme kahta huoltoasentajaa paineilmajärjestelmien kunnossapito- ja asennustehtäviin.

Tehtävässä hoidat itsenäisesti asiakkaidemme paineilmakompressorien ja jälkikäsittelylaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustöitä.

Toivomme Sinulta kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta, erinomaista asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta. Arvostamme automaatio- tai sähkötekniikan tuntemusta, järjestelmällisyyttä ja englannin kielen taitoa.

Tärkeä osa työtäsi on tehtyjen toimenpiteiden raportointi ja kehitysehdotusten esittely asiakkaalle. Omaat tietotekniset perustaidot ja pystyt raportoimaan työt suoraan toiminnanohjausjärjestelmäämme.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän palveluorganisaatiomme osana, alan parhaat ammattilaiset tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut. Toimipaikkasi sijaitsee joko Tornion/Oulun alueella tai Kaakkois-Suomen alueella. Yrityksen päätoimipaikka on Vantaalla. Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Ari Immonen puh. 010 550 4003. Yhteydenotot puhelimitse klo 13-15 välisenä aikana.
Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi ma 15.1.2018 mennessä osoitteeseen ari.immonen@sarlin.com.