Uutisia ja tapahtumia

Haemme huoltoteknikkoa Energia & Ympäristö -osastollemme

12.9.2017

HUOLTOTEKNIKKO

Työpaikkailmoituskuva-asentaja 200- px.jpg

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä.

Energia ja Ympäristö -osastomme markkinoi, toimittaa ja huoltaa kaasun- ja vedenkäsittelylaitteita ja -järjestelmiä. Tuotealueitamme ovat mm. maakaasu- ja biokaasujärjestelmät sekä ympäristöystävällisen energian tuotantolaitokset.

 


                   

Haemme Energia & Ympäristö -osaston huoltotiimiin Huoltoteknikkoa

Tehtävässä hoidat itsenäisesti asiakkaidemme vedenkäsittelylaitteiden ja kaasuhälyttimien/-analysaattoreiden huolto-, korjaus- ja asennustöitä. Tarvittaessa olet käytettävissä huoltoteknikkona myös muissa Energia & Ympäristö-osaston huoltotehtävissä.

Edellytämme Sinulta kokemusta mekaanisesta tai automaatio-/sähkölaitteiden kunnossapidosta, soveltuvaa teknistä koulutusta sekä englannin kielen taitoa. Olet valmis matkustamaan ja Sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne. Voit olla jo kokenut alan osaaja tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden ammattilainen oikealla asenteella. Arvostamme prosessi- ja energiatekniikan tuntemusta, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja järjestelmällisyyttä.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, alan parhaat ammattilaiset ja työvälineet tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut. Toimipaikkasi on Vantaalla ja asiakaskohteet pääosin eri puolilla Suomea.


Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa Jori Heino puh. 010 550 4598 ja Jouni Astola puh. 010 550 4341.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi osoitteeseen jori.heino@sarlin.com 30.9.2017 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.