Uutisia ja tapahtumia

Haemme aluemyyntipäällikköä paineilman myyntiin, Länsi-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa-alueelle

15.2.2017


Työpaikkailmoitus 640 x 240 px.png 

Sarlin_blue_RGB_small.jpg 

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä.

Paineilmaosaston liikevaihto on n. 10 milj. euroa ja henkilöstön määrä 35. Paineilman tuottoon tarjolla on markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima. Osasto on edelläkävijä paineilmapalveluiden kehittämisessä ja myös monet pörssiyritykset luottavat sen palveluihin.

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys palkitsi Sarlinin paineilmapalvelut vuoden 2012 ratkaisutoimittaja-palkinnolla. Asiakkaita palvelee maan kattava myynti- ja huoltoverkosto.

 

Haemme myyntihenkistä ja energistä

Aluemyyntipäällikköä

Länsi-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa-alueelle​

Vastaat paineilmaratkaisujen ja -järjestelmien myynnistä alueesi teollisuusasiakkaille. Olet kokonaisvastuussa nimetyistä asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Haet myös aktiivisesti uusia asiakkaita myyntialueeltasi.  Työnkuvaasi kuuluu lisäksi tarjousten ja tilausten tekeminen ERP-järjestelmäämme.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä luoda ja kehittää asiakassuhteita sekä pitkäjänteisyyttä myyntityöhön. Sinulla on kokemusta ratkaisu- ja palvelumyynnistä sekä vahva kiinnostus tekniikkaan. Nautit työstäsi asiakkaiden kanssa, haluat ymmärtää heidän tarpeensa sekä auttaa heitä menestymään. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Englannin ja Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Koulutamme valitun henkilön tuotteisiin ja tekniikkaan.

Asemapaikkasi on neuvoteltavissa asuinpaikkasi mukaan, yrityksen päätoimipaikka on Vantaalla. Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, alan parhaat ammattilaiset tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti, p. 040 686 0557, torstaina 16.2. klo. 9-10 sekä maanantaina 6.3. klo. 11-12, sekä  Sarlinin Paineilma-osaston johtaja Ben Söderling, p. 010 550 4580, to 23.2 klo. 13-14, ke 1.3 klo 9-10.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fija liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si sekä palkkatoiveesi ti 7.3.2017 mennessä.Personnell.png