Uutisia ja tapahtumia

Haemme aluemyyntipäällikköä Itä-Suomeen paineilman myyntiin

7.3.2018

 

Haemme myyntihenkistä ja energistä

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Itä-Suomeen paineilman myyntiin

 Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Yrityksen liikevaihto on n. 30 milj. euroa ja henkilöstön määrä n. 90.

Paineilman tuottoon tarjolla on markkinoiden laajin tuotevalikoima. Osasto on edelläkävijä paineilmapalveluiden kehittämisessä ja myös monet pörssiyritykset luottavat sen palveluihin.

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys palkitsi Sarlinin paineilmapalvelut vuoden 2012 ratkaisutoimittaja-palkinnolla. Asiakkaita palvelee maan kattava myynti- ja huoltoverkosto. 

Vastaat paineilmaratkaisujen ja -järjestelmien myynnistä alueesi teollisuusasiakkaille. Olet kokonaisvastuussa nimetyistä asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Haet myös aktiivisesti uusia asiakkaita myyntialueeltasi.  Työnkuvaasi kuuluu lisäksi tarjousten ja tilausten tekeminen ERP-järjestelmäämme.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä luoda ja kehittää asiakassuhteita sekä pitkäjänteisyyttä myyntityöhön. Sinulla on kokemusta ratkaisu- ja palvelumyynnistä sekä vahva kiinnostus tekniikkaan. Nautit työstäsi asiakkaiden kanssa, haluat ymmärtää heidän tarpeensa sekä auttaa heitä menestymään. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Koulutamme valitun henkilön tuotteisiin ja tekniikkaan.

Asemapaikkasi on neuvoteltavissa asuinpaikkasi mukaan, yrityksen päätoimipaikka on Vantaalla. Alueenasi tulee olemaan: Keski-Suomi, Päijät-Häme, Kymenlaakso,  Etelä- ja Pohjois-Savo sekä Etelä- ja Pohjois-Karjala.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, alan parhaat ammattilaiset tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut.

 


Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti, p. 040 686 0557, perjantaina 16.3. klo 11-12 ja keskiviikkona 21.3. klo 11-12, sekä  Sarlinin Paineilmayksikön johtaja Ben Söderling, p. 010 550 4580, tiistaina 20.3. klo 15-16 ja torstaina 22.3. klo 15-16.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si sekä palkkatoiveesi 25.3.2018 mennessä.